Ja graag, een coach... maar dan wel wanneer jij dat wilt!

Ja graag een coach, maar dan wel zo anoniem mogelijk!

 

Wat als je de tijd, het vervoer, de energie of de mobiliteit niet hebt om 'live' coachgesprekken op locatie te komen voeren?

Wat als de drempel om in levenden lijve een coach bij je te hebben, jou (nog) te hoog is?

 

Dat is bij Lento coaching geen probleem. E-coaching is hierbij al langere tijd een uitkomst. Ook ik bied e-coaching aan. In een beveiligde werkomgeving. Zolang als jij dat wilt en zo vaak als jij dat wilt.

 

Lijkt het jou wat? Werken aan een coachopdracht op een vroege ochtend nog voordat je werk begint. Tussen een paar afspraken door. Buiten in de tuin. In de rust van je avond. Zelfs gewoon met je pyjama aan of voor jou als nachtdier! Tijdens je vakantie. Vanaf iedere plek in Nederland en daarbuiten.

En dan rustig en helemaal op je eigen tempo nadenken over de vragen die jou bezighouden en de vragen die je coach jou stelt om er verder mee te komen.

 

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden via dit contactformulier. Of je mailt naar info@lentocoaching.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk via de mail contact met jou op voor een telefonisch gesprek.  Daarin kun je ook gewoon eens vrijblijvend informeren en vertellen waarbij je gecoacht wilt worden. Ook leg ik je dan de verdere werkwijze uit.

Jij kiest hoe je traject er uit komt te zien. Kijk daarvoor eens in de tabel rechts.

 

Van harte welkom!