Voor wie?

Professionals Zorg & Onderwijs: persoonlijk en loopbaangericht

In het bijzonder ben ik er voor professionals in het onderwijs. Jij bent als geen ander je eigen instrument in deze branches. Zelfkennis, weten waar je staat, het kennen van je eigen kwaliteiten en valkuilen, het kennen en durven aangeven van je eigen grenzen, kunnen samenwerken en communiceren. Het zijn allemaal belangrijke pijlers om dit veeleisende werk aan te kunnen.

Door mijn werkervaring in het onderwijs heb ik bijzondere affiniteit met deze beroepsgroep. Het is rijk en afwisselend werk met een enorm maatschappelijk belang. Mensen die dit werk doen, willen wat betekenen voor de samenleving. Ze zijn geboeid door de mensen met wie ze werken.

Door de toegenomen werkdruk door corona is er meer behoefte aan ondersteuning van personeel en begeleiding van studenten en (zij)instromers, in de vorm van coaching. De overheid geeft o.a. daarvoor aan scholen extra financiële steun.

Als coach wil ik me inzetten als ondersteuning voor sterke beroepsbeoefenaars in het onderwijs. 

 

Maar ik dan?

Werk je niet in het onderwijs, maar spreekt een traject of methodiek je aan, neem dan gerust contact op. De trajecten bij Lento coaching zijn in principe universeel voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en in alle pilot-trajecten die ik in mijn opleidingstijd deed, waren mijn klanten heel divers. Aarzel dus niet om te mailen of je in te schrijven voor een gratis gesprek!

 

Coach... of psycholoog?

Het is mogelijk dat tijdens het traject of kennismakingsgesprek blijkt, dat je gespecialiseerde psychische hulp nodig hebt.  Denk aan een zware burn-out, depressie of trauma. Hier komt de vraag naar boven: wanneer kies je voor een coach, wanneer een psycholoog?  Een goede uitleg over dit verschil vind je hier.

Als ik als coach denk dat je beter eerst nog naar een psycholoog kunt gaan, zal ik je daarnaar doorverwijzen.