O nee, he, het is weer tijd voor het POP

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 16:16

De lente is er weer, tijd van groei en bloei! Steekt het jou ook aan, om eens te kijken naar je eigen (professionele) groei?

Want voor je het weet, is het weer zo ver: je functioneringsgesprek komt er weer aan. Oei, ja, even zoeken waar je ooit ook weer je POP hebt opgeslagen. Het is druk geweest met allerlei taken en activiteiten, en om dan bij zelfreflectie en persoonlijke of professionele ontwikkeling stil te staan, je hebt wel wat anders te doen...

Herkenbaar voor jou? Dat het POP voor jou eigenlijk meer een ergernis is dan iets waar je met visie, bevlogenheid en energie aan werkt....

En dan tijdens het functioneringsgesprek kan het zomaar zijn, dat je leidinggevende zelf met voorstellen gaat komen, voor cursussen, leergangen of werkgroepen waar je eigenlijk zelf niet op zou zijn gekomen.. 

Hoe zou het zijn om een POP ingevuld te hebben, echt op basis van wie jij bent en wat jij zou kunnen doen en betekenen? Waar je gewoon de lentekriebels van krijgt als je er naar kijkt? waar je jouw persoonlijke missie en opdracht mee kunt vormgeven en verwezenlijken?

Bij Lento coaching kun je terecht als je op een nieuwe, frisse manier aan je POP wilt werken. Vanuit de basis van wie jij bent en vanuit jouw kwaliteiten en interesses. Vanuit zelfkennis en inspiratie.

Wil jij ook binnen de kortste keren een dijk van een POP hebben voor de komende jaren?

Kom eens langs, neem eens contact op: het kan gewoon via de mail, telefoon of hier via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.